Klika Seatte ER46 Q se zamykáním v klice
search
  • Klika Seatte ER46 Q se zamykáním v klice

Samozamykací klika Seattle KD basic

Dveřní klika z nerez oceli s integrovaným tlačítkovým zamykáním v těle kliky, tedy bez spodní rozety. Masivní hranatá 3 dílná šroubovací rozeta 52x52x10 mm. Vhodná pro interiérové dveře. Dostupná v provedení nerez brus nebo černá. Tuto kliku lze instalovat ke kterémukoli standardnímu i magnetickému zadlabacímu zámku.

Cena za sadu klik včetně montážního materiálu pro dveře tloušťky 38 - 45 mm, které musí být bez přípravy pro spodní rozety!

On-line katalog a produktové video.

Montážní video a montážní návod pdf.

Model kování lze dodat i ve verzi bez zamykání v těle kliky zde.

Provedení
Povrchová úprava
Skladem u dodavatele Dodání do 10 pracovních dnů
3 328 Kč
S DPH
Množství

Dveřní klika Seattle na hranaté rozetě s unikátním patentovaným systémem uzamykání tlačítkem integrovaným v klice. Pro uzamčení dveří stačí zamáčknout tlačítko do těla kliky. Vnější klika se tím odpojí, při stisku se pohybuje na prázdno, a zvenku nelze dveře otevřít. Pro odemčení dveří stačí vnitřní kliku stisknout jako při klasickém otevírání dveří, pro nouzové odemčení zvenku pak vložte imbusový klíč do prvku umístěného zespodu rozety vnější kliky a tahem do strany zámek odjistěte.

Tuto kliku lze instalovat ke kterémukoli standardizovanému zadlabacímu zámku.

Dostupná v provedení bez spodní rozety, nerez brus nebo černá je vhodná k instalaci do interiéru, vyrobená z nerezové oceli DIN 1.4301 se satinovaným matným povrchem s moderním a nadčasovým designem, hygienicky nezávadná, s dlouhou životností. Povrchová úprava je realizována kartáčováním, nejsou na ni nanášeny žádné další laky, či prováděny jiné povrchové úpravy. Je odolná proti tzv. "prstýnkovému efektu" - poškrábání či oprýskání prstýnky nebo jinými kovovými předměty.

ER 46Q BCR 71

Parametry

Záruční doba
24 měsíců (2 roky)