Vnější štít pro panikové kování - sada
search
  • Vnější štít pro panikové kování - sada

Panikové kování krátký štít bez překrytu

Masivní nerezové štítové kování o rozměrech 167x45 mm určené pro stavební uzávěry pro nouzové východy, únikové cesty a požární dveře dle ČSN EN 179, s roztečí 72, z nerez oceli DIN 1.4301, s matným povrchem, vhodný pro osazení panikového zámku.

Provedení s klikou MTF 02 nebo jinou klikou z řady MTF, případně s koulí.

Dělený čtyřhran pro panikový zámek nutno objednat samostatně.

Provedení
Na zakázku Dodáno do 2 týdnů
4 223 Kč
S DPH
Množství

Masivní nerezový vnější štít o rozměrech 167x45 mm je vhodný k instalaci do interiéru i exteriéru, především pak pro instalaci k panikovým zadlabacím zámkům na protipožární dveře. Vyroben je z nerezové oceli DIN 1.4301 se satinovaným matným povrchem s moderním a nadčasovým designem, hygienicky nezávadný, s dlouhou životností. Povrchová úprava je realizována kartáčováním, nejsou na ni nanášeny žádné další laky, či prováděny jiné povrchové úpravy. Je odolná proti tzv. "prstýnkovému efektu" - poškrábání či oprýskání prstýnky nebo jinými kovovými předměty.

Toto dveřní kování je dostupné s roztečí štítu 72 mm v provedení pro cylindrickou vložku (PZ) jako sada s klikou MTF 02 nebo jinou klikou z řady MTF s vracecím mechanismem, případně s koulí. Balení včetně montážního příslušenství pro dveře 40-50mm. Čtyřhran 8x8mm.

Parametry

Materiál
nerez ocel DIN 1.4301
Záruční doba
24 měsíců (2 roky)
Povrch
mat satin
Obsah balení
pár klik, pár štítů, sada spojovacího materiálu, imbusový klíč, montážní šablona, faktura (slouží jako dodací a záruční list)